necia55 napisał(a):Tak sobie czasem myślę- ludzie z PO , KOD-u , inne oszołomy mogą robić i mówić bezkarnie (ba, nawet przy aprobacie części społeczeństwa ) najpaskudniejsze rzeczy, mogą wyzywać kogo chcą i jak chcą, a niech no tylko z PiS-u ktoś tam odstąpi od tego politycznego "wersalu" to już jest wbijany na pal
i odsądzany od czci i wiary. Popatrzmy na takiego Biedronia, Skidaną- Błonke
- oni to dopiero pieprzą głodne kawałki - i co ? Nic !! Wszystko o.k. , może być . I to dopiero jest podwójna moralność
. Inni mogą głowę państwa wyzywać bezkarnie, opowiadać najgorsze kalumnie i brednie - i znowu wszystko o.k. . No to jak to jest szanowni internauci - są równi i równiejsi? Lepsi i gorsi?? Mierzmy jedna miarą wszystkich - bo to jest poprawność
necia55 napisał(a):................................................... Natomiast ja pokazałabym dużo więcej ...........................
staszeks napisał(a):necia55 napisał(a):................................................... Natomiast ja pokazałabym dużo więcej ...........................
Chętnie zobaczymy.
necia55 napisał(a):Kryspin, chciałam Ci przypomnieć, że PAD nie wskakuje na krzesła, nie ma choroby "filipińskiej", nie "zarządził" stanu wojennego i nie okradł kancelarii prezydenckiej. Natomiast widzę, że jest rozgarnięty, elokwentny, mówi na temat ( patrz Skidana - Błonka
, Biedronka, czy inny "element" ) więc wg. mnie zasługuje na odrobinę szacunku. Palec Lichockiej to palec ... Lichockiej
mi nie przeszkadza. Natomiast ja pokazałabym dużo więcej
. Bo to , co się w Sejmie wyrabia to są kpiny !!! Każdy przejaw zdrowego myślenia - z którejkolwiek strony - przez PO-paprańców kwitowany jest hejtem, obstrukcją, negatywem. A przecież oni nie mają nic do dodania w sprawach merytorycznych, bo porykiwanie typu : dorżniemy watahy, roz***ać PiS czy inne takie inwektywy nie wnoszą niczego nowego . Jak na razie to PiS nie zrobił nic złego, a wręcz przeciwnie
. I palec Lichockiej to naprawdę za mało, żeby robić taką aferę. Sama nie jestem miłośniczką PiS-u, bo widzę błędy i po ich stronie, ale rządzą daleko lepiej i zrobili dla zwykłego Kowalskiego dużo więcej niż poprzednie menażerie, bo rządami nazwać tego nie można. Poprzednicy zostawili nam taką stajnię Augiasza, że tylko Herkules podołałby zadaniu oczyszczenia tego gówna . Niestety - mitycznych bohaterów nie uświadczymy, a ci co próbują zrobić z tym porządek ciągle dostają baty, rzuca im się kłody pod nogi i sypie piasek w tryby. Zawsze tak było, że w każdej opcji politycznej znajdzie się kilka czarnych owiec i na to nie ma rady. Ale to nie świadczy o wszystkich. Najważniejsze, żeby tych "czarnych owiec" nie było więcej niż normalnych prawych obywateli. Czego o PO na pewno powiedzieć nie można - bo tam same czarne owce, chciwe, pazerne, sprzedajne, fałszywe i podłe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości