Kryspin napisał(a):Neciu, moja droga interlokutorko. Mogę tylko siąść i po raz kolejny zapłakać nad tym, że Twoje pisanie najpierw wzbudza u mnie niekontrolowany spazm chichotów, czasami czkawki, ale zawsze zmusza do refleksji – czy głupota może zaboleć? Nie? Szkoda! Gdyby bolała, to byłaby to jedyna pocieszająca wiadomość, bo poczucie wstydu z reguły towarzyszy tym osobnikom, którym mózg nie zanikł w całości. Niestety nie rozwiązuje to w najmniejszym stopniu problemu z Twoja kondycją intelektualną I tobie podobnie myślących, przynajmniej tej części o chorobliwych skłonnościach do przeinaczania faktów, o ile fakty nie pasują do Twych politycznych emocji i sympatii. Dla mnie od kilku miesięcy nie stanowi żadnej tajemnicy, że po Neci została tylko półwariatka, to zwyczajnie słychać, widać i czuć.
Twój „nieprzyzwoity człowiek” Kryspin.
Kryspin napisał(a):Czy moglbys mi wyklarowac czy przecietny gostkek z laska w "wolnym", zwiazku z dziecmi, maja sie czuc objeci czy wykluczeni ta propozyja?
Kryspin napisał(a):Co wielowiekowe dziedzictwo chrzescijanstwa ma do swieckiego panstwa, w ktorym zyjemy? Moze, powinni oglosic, ze ta ustawa zostala wydana przez jakiegos lokalnego ajatollaha?!
necia55 napisał(a):Kryspin - jest dokładnie tak , jak napisałam - NAJLEPSZĄ OBRONĄ JEST A T A Kwięc nie przebierając w słowach - atakujesz. Inwektywami, arogancją, chamstwem - po prostu cały TY
![]()
![]()
. Żadnych konkretów - zwykły "bukiecik" tanich frazesów
. A ja Ci powiem tak - jest na świecie dużo szamba, które przebrało i wylewa się rzeką , zakażając umysły normalnych ludzi. Jest pewne grono sodomitów, którzy nie przebierając w środkach , próbują ustanawiać swoje prawa, warunki i porządek, który tylko im odpowiada, nie licząc się zupełnie, ze zdaniem większości normalnych ludzi. Ale my , normalni ludzie też mamy coś do powiedzenia i nie godzimy się na profanację naszych poglądów, wierzeń i przekonań
. I będziemy z tym walczyć, czy takim jak Ty się to podoba, czy nie
-
Kryspin napisał(a):............................................ Nic, że w tym imperium myśli śmierdzą i nawet robaki pouciekały, bo nie mogą znieść bełkotu półwariatki.
staszeks napisał(a):Kryspin napisał(a):............................................ Nic, że w tym imperium myśli śmierdzą i nawet robaki pouciekały, bo nie mogą znieść bełkotu półwariatki.
Nie wiem kim jest necia55 i nie wiem, czy chce wiedzieć, ale nie przypominam sobie aby kogoś nazywała półwariatem.
Kryspin napisał(a): ktora robi krzywde ludziom propagujac opinie nie majace pokrycia w faktach, prawdzie czy rzeczywistoci.
staszeks napisał(a):Każda myśl można różnie wyrazić.
A takie, moim zdaniem, bardziej pasuje do budki z piwem.
Ale to jest tylko moje zdanie.
Moda się zmienia i słownictwo też, więc mogę się mylić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości