Del_Rey napisał(a):Ja robilem u niego takie magiczne sztuczki.
4 samochody ktore znam przez niego przechodzily, jakies parkingówki , fajnie zrobił. Ale za nikogo glowy nie mozna dać.
http://www.rankingwarsztatow.pl/warszta ... arskie.php
Bo ja akurat Ochmanka bym nie polecił. Jak zrobił dawno temu saxo, po zaliczeniu miekkiego dachu (raczej nawet bardziej bokodach) to na kontrolnej myjni automatycznej nie wiedzielismy gdzie reczniki podkładać, tak sie do srodka lało
Potem zaczal kit pekac po pol roku, tyle było go nawalone. Ale moze inne auta robil dobrze i temu ludzie go podobno chwalą. Ja nie mam z nim kontaktu.
Bielszczanin1979 napisał(a):Del_Rey napisał(a):Ja robilem u niego takie magiczne sztuczki.
4 samochody ktore znam przez niego przechodzily, jakies parkingówki , fajnie zrobił. Ale za nikogo glowy nie mozna dać.
http://www.rankingwarsztatow.pl/warszta ... arskie.php
Bo ja akurat Ochmanka bym nie polecił. Jak zrobił dawno temu saxo, po zaliczeniu miekkiego dachu (raczej nawet bardziej bokodach) to na kontrolnej myjni automatycznej nie wiedzielismy gdzie reczniki podkładać, tak sie do srodka lało
Potem zaczal kit pekac po pol roku, tyle było go nawalone. Ale moze inne auta robil dobrze i temu ludzie go podobno chwalą. Ja nie mam z nim kontaktu.
Hej,a powiedz mi czy ten lakiernik z linku twojego maluje w kabinie lakierniczej czy jak,dobrze dobiera kolory?
Bielszczanin1979 napisał(a):Jutro zadzwonię jeszcze i porostu zapytam czy ma kabinę i tyle. Jak na twoje oko było ok to na moje tez
Alinoe napisał(a):Bielszczanin1979 napisał(a):Jutro zadzwonię jeszcze i porostu zapytam czy ma kabinę i tyle. Jak na twoje oko było ok to na moje tez
nie ma co upierać się za kabiną, ona tylko pomaga utrzymać czystość i teoretycznie bezpyłowe lakierowanie. gdziekolwiek byś nie malował albo będzie widać syf w lakierze (powiedzialbym - nieakceptowalne i do poprawki) albo go nie widać
ja mogę polecić warsztat który jest przy ulicy motażowej (wjeżdżając od Newmaka to po skręcie w lewo po prawej za blokiem)
przenieśli się z okolic lotniska. kiedyś robiłem u nich dwa autka i ramę rowerowąkomorę mieli (jakby ktoś się upierał), kolor dobrali tip top, ale trzeba się umówić i poczekać - mają trochę roboty chociaż cena była OK
Alinoe napisał(a):kiedyś robiłem u nich dwa autka i ramę rowerową
Anke napisał(a):Alinoe napisał(a):kiedyś robiłem u nich dwa autka i ramę rowerową
Mnie ta rama rowerowa interesuje - ile takie coś kosztuje? I czy rower sami przygotowują czy trzeba go zdemontować i zabezpieczyć? Czy stary lakier usuwają?
Też poproszę namiary.
SAMAEL66 napisał(a):Anke napisał(a):Alinoe napisał(a):kiedyś robiłem u nich dwa autka i ramę rowerową
Mnie ta rama rowerowa interesuje - ile takie coś kosztuje? I czy rower sami przygotowują czy trzeba go zdemontować i zabezpieczyć? Czy stary lakier usuwają?
Też poproszę namiary.
raczej lakiernik sam ci roweru rozkręcać nie będzie a na pewno nie w cenie malowania![]()
Ja też jestem zainteresowany wiadomością ile takie malowanie ramy kosztuję i czy jest możliwość piaskowania tej ramy u nich.
Bielszczanin1979 napisał(a):Jutro zadzwonię jeszcze i porostu zapytam czy ma kabinę i tyle. Jak na twoje oko było ok to na moje tez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość