Te wybory pokaza w jakim kraju chcemy zyc.
https://natemat.pl/300245,homofobiczny- ... -biedronia
Kryspin napisał(a):Droga Neciu, jakie Biedron na warunki dyktuje, ktore by nie dyktowal inny kandydat z Lewicy? Troche wiecej ogarniecia tematu...
necia55 napisał(a):Kryspin napisał(a):Droga Neciu, jakie Biedron na warunki dyktuje, ktore by nie dyktowal inny kandydat z Lewicy? Troche wiecej ogarniecia tematu...
Kryspinno ręce ( i nie tylko ) opadają . Coś Ty - homoś? Bo tak mi się coś wydaje, ze za bardzo bronisz tych "tęczowych". Nie mogę tego zrozumieć - zachowania nieetyczne, chore, demoralizujące, wypaczone, przeciwko naturze są cacy, a normalność jest beee ??? Dewiacje ( bo to SĄ dewiacje ! ) bywają gloryfikowane, wystawiane wręcz na piedestał, a normalność, przyzwoitość jest niepoprawna????? Powtarzam po raz n-ty : wiem , ze tacy ludzie byli, są i będą, ale nie można ich stawiać na równi z NORMALNYM heteroseksualnym społeczeństwem ! Bo homo to niewielki margines i jako taki, ma niewiele do powiedzenia !!!A już na pewno nie powinno się promować zachowań dewiacyjnych
![]()
![]()
A Biedroń promuje
wręcz się domaga i nakazuje ! A to przywileje, adopcja, wspólnota małżeńska - co to do cholery jest??? Czyżbyśmy już mieli tak zryte berety, że normalność nas oburza a zachowania bezwstydne są jak najbardziej do przyjęcia ??? Już jestem osobą starszą , wiele widziałam , ale nigdy czegoś takiego nie zaakceptuję. NIGDY.
![]()
![]()
Bo to jest chore i nienormalne
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości